FAQ's werking grondverzetplatform

FAQ

Wat is GrondBeheer Vlaanderen?

Grondbeheer Vlaanderen biedt u met het grondverzetplatform dé manier aan om uw grondverzet ‘just in time’ te regelen en onnodige transportkosten en vertragingen weg te werken. Lidmaatschap, en de bijgaande voordelen en kostenbesparingen zijn voorbehouden voor de professionele grondwerkers, wegenbouwers, aannemers en ontwikkelaars.

Welke diensten en voordelen biedt GrondBeheer Vlaanderen?

Klik hier voor een overzicht: Welke diensten en voordelen biedt GrondBeheer?

Hoeveel kost lidmaatschap bij GrondBeheer Vlaanderen?

Lidmaatschap bij GrondBeheer kost jaarlijks €750 (excl BTW). Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een periode van 12 maand en automatische verlengd. Lid worden kan door het invullen van volgend registratie-formulier: Registratie formulier.

Hoe werkt onze site?

Zoeken van vraag en aanbod van grond, teelaarde en bouwstof: Via Vraag/Aanbod of via het kaartje kunt u op postcode en straal een oplossing zoeken voor uw grondoverschot of uw vraag naar grond. U krijgt dan een lijst met alle mogelijke oplossingen. Als u bent ingelogd, zult u de correcte contactgegevens onmiddellijk zien. Als het over een stortplaats in beheer van GrondBeheer Vlaanderen gaat, kunt u steeds vrijblijvend een offerte aanvragen. Eigen zoekertjes: Als u bent ingelogd, kunt u eenvoudig zelf vraag en aanbod toevoegen van grond, teelaarde en bouwstof. Zo kunnen alle andere abonnees rechtstreeks contact met u opnemen om de voorwaarden te bespreken.

Wat is de kostprijs voor een stortplaats bij GrondBeheer Vlaanderen?

U kunt ons steeds vrijblijvend contacteren op het nummer 0479/226 873. Wij kijken voor u welke oplossingen wij in de gewenste regio kunnen aanbieden en maken een offerte op.