Tips

 

Grondoverschot in een regio met minder stortmogelijkheden?

Grondbeheer heeft maandelijks nieuwe afzetplaatsen in regio's zoals Mechelen, Vilvoorde, Lennik,...  Die worden snel weer verkocht, vaak binnen 24 uur na het online komen. Er is gelukkig een manier voor u om altijd op de hoogte te blijven:

Voeg een eigen aanbod toe op de website en vraag om notificaties te ontvangen zodra een nieuwe vraag in de omgeving van uw aanbod zich aanbiedt. 

Stap 1

Ga naar "Mijn Grondbeheer" > Mijn Aanbod Aanbod toevoegen.

Stap 2 

Vul het formulier in voor de regio die je wilt opvolgen. Vergeet niet om de postcode in te vullen, want die wordt gebruikt om grondvragen voor jou te zoeken.

 Bij de ondertitel "Opvolging" geef je aan of je aanbod door derden kan worden gezien. Daaronder kies je de straal waarbinnen de website je op de hoogte brengt van nieuwe aanvragen.

 

Stap 3 

Ontvang een automatische email wanneer een aanvraag binnen de aangegeven regio wordt toegevoegd. 

 

Stap 4 

Wil je geen automatische berichten meer ontvangen? Verwijder je aanbod gewoon weer van de website.

 

 


Blijf je graag op de hoogte van nieuwe plaatsen in je regio?

Wat als je momenteel geen aanbod hebt, of een aanbod hebt maar die informatie privé wilt houden?

Je kan altijd op de hoogte blijven van nieuwe grondafzetplaatsen! Maak een "fictief" aanbod aan, zoals hierboven beschreven, en kies bij stap 2 voor de optie "Enkel voor mezelf zichtbaar". Zo krijg je toch een bericht wanneer een nieuwe vraag in je gekozen regio wordt toegevoegd.